El Jou, a la carta!

El 2012, quan vam decidir reobrir El Jou, vam jurar per tot allò que ens era més sagrat (bàsicament, la migdiada) que no tornaríem a fer carta, que era molt difícil i perdríem diners, que els menús eren més fàcils…

Doncs bé, aquí teniu la carta d’aquest 2017. No sabem si la podrem fer cada cap de setmana, de fet, segur que no, perquè ja hi ha dies que tenim tot l’hotel reservat, però en general els caps de setmana, a l’hora de dinar, només servirem carta. La Imma Lazo, la nostra gran, i polivalent, xef, ens proposa, per començar, pocs plats però segurs.

La idea és anar-la canviant segons temporada i segons el que ens funcioni millor… Aquest dies d’hivern tenim l’hotel tancat, però sí obrirem el restaurant els migdies. Si voleu reservar, al 938240369, o bé correu electrònic a info@eljou.com. Ale.

carta2017-per-facebook_001 carta2017-per-facebook_002